Wat ons kenmerkt

Zo nemen wij de Werving & Selectie van HR professionals uit handen

Werkt transparant, snel & efficiënt
Is persoonlijk & betrokken
Heeft ruime ervaring in zowel bedrijfsleven als HR

Blink HR neemt de Werving & Selectie van HR professionals uit handen en vindt die perfecte match met wie je samen zult UitBlinken in HR.

Laten we kennis maken

Gewoon die perfecte match – Werving & Selectie van Blink HR

Als bedrijf zoek je iemand die perfect bij jullie als bedrijf past; iemand met wie je samen kunt UitBlinken in HR. Maar hoe en waar vind je deze juiste match?

Je zoekt iemand die bij jullie bedrijfscultuur past en bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen; iemand die van jullie HR afdeling een onmisbare maakt – een Blink(h)r.

Met een (online) HR wereld die continu verandert, kan het vinden van deze uitblinker een flinke opgave zijn. Met onze Werving & Selectie vinden wij precies die HR professional die jij zoekt – snel, efficiënt en met plezier.

Geboren in het bedrijfsleven, gegroeid in HR

Wij kennen zowel de commerciële als operationele kant van HR, wat ons in staat stelt om voor jou die perfecte match te vinden.

Met onze gezamenlijke ruime ervaring in het bedrijfsleven, weten wij precies wat voor jou als bedrijf van belang is, welke HR professional je nodig hebt en waar we deze voor je kunnen vinden.

Wij zijn geboren in het bedrijfsleven en daardoor razendsnel gegroeid binnen de wereld van HR. Laat ons de perfecte match voor je vinden. Met onze Werving & Selectie vinden wij de Blink(h)r met wie je samen UitBlinkt in HR.

Ben jij op zoek naar een HR professional die voor jullie het verschil zal maken?

We helpen je graag hem of haar te vinden!