Voor het HR team van Bakker Barendrecht zoeken we exclusief een innovatieve, enthousiaste en ervaren recruitment coördinator die vanuit deze nieuwe functie recruitment op de kaart gaat zetten!

Wat ga je doen?

Je zet recruitment op binnen Bakker Barendrecht. In de breedste zin van het woord kun je aan de slag om jouw ervaring en expertise in te zetten om alles op het gebied van recruitment goed te gaan organiseren. Je coördineert recruitmentvraagstukken voor alle staf en managementfuncties (en dat is van finance tot AGF-functies en van MBO tot stevige WO-managementprofielen). Je brengt samen met de hiringmanager de vacature in beeld. Jij bepaalt welke wervingsactiviteiten nodig zijn; welke wervingskanalen zet je in, ga je zelf searchen of is de inzet van een bureau nodig? Jij coördineert dit proces en ziet erop toe dat kandidaten professioneel en adequaat de sollicitatieprocedure doorlopen.
Jij speelt een belangrijke rol in de geplande nieuwbouw (oplevering 2020). Jij bepaalt de toekomstige wervingsbehoefte. Je maakt innovatieve wervingsplannen en coördineert deze. Dit alles doe je natuurlijk in nauwe samenwerking met je zeven collega’s van het HR team, vooral met drie HR adviseurs. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het in- door en uitstroombeleid van Bakker Barendrecht.

Wat breng je mee?

• Enthousiasme en hands-on mentaliteit om recruitment professioneel neer te zetten
• Minimaal 5 jaar (corporate) recruitment ervaring
• Stevige gespreksvaardigheden
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wat bieden we?

Allereerst heb je heel veel vrijheid en mogelijkheden om zelf je functie in te richten en recruitment op te zetten. In deze snel groeiende organisatie (zowel nationaal als internationaal) heb je ook alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door deelname aan Bakker brede projecten. En Bakker Barendrecht is een hartstikke leuk bedrijf!

Wie is onze opdrachtgever?

Bakker Barendrecht is een van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 700 medewerkers in Nederland doen zij er alles aan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. De voornaamste redenen van hun succes: toewijding aan kwaliteit en service, werkplezier en een praktijkgerichte visie. Hun diensten omvatten handel, logistieke diensten (o.a. warehousing, verpakken, rijpen, transport) en kenniscentrum. Bakker is onderdeel van het wereldwijd opererende Greenyard. Binnen de Bakker divisie is er, naast de vestiging in Ridderkerk, ook een vestiging in Tsjechië, een vestiging in de USA en zit Bakker in de voorbereidende fase voor een opstart in België.

Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht bij Vivian Blonk op 06-20531869 of op vivian@ikblink.com

 

 

 

Staat de HR vacature waarmee jij kunt uitblinken er niet tussen?

We komen graag met je in contact om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dagelijks staan we in contact met enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar een HR professional die UitBlinkt – een Blink(h)r zoals jij.
Wij helpen jou graag de juiste match te vinden. Neem contact op of stel de HR Vacature Alert in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of maak een afspraak