De opdracht

Voor een logistieke dienstverlener in de AGF in Barendrecht zoekt Ik Blink een pro-actieve en flexibele HR adviseur die een (nieuw) deel van de organisatie gaat ondersteunen op operationele zaken. De logistieke activiteiten van een collega organisatie komen over en jij gaat het net ophalen bij dit onderdeel over wat er speelt op HR en maakt een duidelijke inventarisatie over eventuele HR uitdagingen. Daarnaast verleen je dagelijks HR ondersteuning aan de directie (DGA) en management. Dit doe je niet van achter een bureau, je bent  iedere dag zichtbaar op de werkvloer en gaat pro-actief het gesprek met mensen aan. Je werkt nauw samen met en ondersteunt de HR manager van de logistieke dienstverlener die de overname begeleidt. Voor het onderdeel dat overkomt, ben je haar ogen en oren op HR gebied.

Voor deze opdracht:

  • ben je 24 uur per week beschikbaar
  • ben je per direct inzetbaar voor een periode van drie maanden (nov-dec-jan) met optie op verlenging
  • kan je goed schakelen tussen operationele taken en tactisch/strategisch meedenken
  • ben je een aanpakker, pro-actief, flexibel, sta je stevig in je schoenen en beweeg je je gemakkelijk in een logistieke (AGF) omgeving
  • ga je akkoord met een inkooptarief van maximaal €75 per uur inclusief reiskosten

Interesse?

Meer informatie bij Sam op 06-24321970. Reageren kan tot en met dinsdag 5 november.

Staat de juiste HR vacature voor jou er niet tussen?

We komen graag met je in contact om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dagelijks staan we in contact met enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar de juiste HR professional. Wij helpen jou graag de juiste match te vinden.
Neem contact op of stel een vacature alert in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of maak een afspraak