Wat ga je doen?

Als volwaardig sparringpartner daag je directeuren en managers in jouw regio uit en versterk je de organisatie door te anticiperen en (on)gevraagd in te spelen op de behoeften vanuit de business. Jij hebt impact op het continu verbeteren van de performance in de organisatie en bent een talent in stakeholdermanagement. Je maakt verbinding, spreekt de taal van de business en bent in staat om business vraagstukken te vertalen naar HR-oplossingen en vice versa. Je ondersteunt management en draagt zorg voor bevlogen, vitale en capabele medewerkers waarbij de manager eindverantwoordelijk is. Je adviseert en begeleidt in het brede HR spectrum zoals: organisatie-inrichting, verandermanagement, OR adviestrajecten, het implementeren van activiteiten vanuit de HR jaarkalender en People Strategie, naast alledaagse HR adviesvraagstukken. Vanuit jouw ervaring en passie voor het vak pak jij eigenaarschap en ben jij een facilitator in het vergroten van aantrekkelijk werkgeverschap. Je draagt actief bij aan HR projecten die bijdragen aan onze strategische doelstellingen.

Wat bieden we?

Wij bieden je een mooie kans om een bijdrage te leveren aan het succes van ons groeiende bedrijf middels een HR-rol waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor jouw eigen regio. Je maakt onderdeel uit van het HR Advies team. Dit is een enthousiast team met talentvolle collega’s in een dynamische omgeving en bestaat uit 6 HR Business Partners. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met de recruiter in jouw regio. Samen met de HR Projectmanagers en HR Services werkt het HR team gedreven en voortvarend aan onze ambitie de aantrekkelijkste werkgever te zijn.Daarnaast maak je onderdeel uit van een HR projectteam, welke gekoppeld is aan strategische HR-doelstellingen van de People Strategie. We bieden je een zeer uitdagende baan binnen een ambitieus HR-team waar je alle ruimte krijgt voor eigen initiatief en jouw verdere ontwikkeling in je vakgebied én als persoon.

Je kunt ook rekenen op:

 • Ruimte om jouw tijd en agenda flexibel te plannen en flexibiliteit in standplaats;
 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
 • Een lease auto;
 • Een ondernemende en resultaatgerichte bedrijfscultuur;
 • Een organisatie met ambitie, namelijk om in 2021 één van de meest toonaangevende technische dienstverleners en beste werkgever van Nederland te zijn.

Waar Blink jij in uit?

 • Je hebt bij voorkeur een academische opleiding afgerond in bijvoorbeeld de richting bedrijfskunde of personeelswetenschappen en je hebt minimaal 5 jaar brede kennis en ervaring binnen een HR (strategische) corporate omgeving.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van (cultuur) veranderprocessen en bent een gestructureerde denker. Je bent een stevige business partner, met een heldere eigen visie, sterke communicatievaardigheden en eigen initiatief. Je kunt goed omgaan met weerstand en bent niet snel van je stuk te brengen.
 • Je kan zowel acteren op en/of schakelen tussen verschillende niveaus als strategisch en tactisch maar schroomt niet, waar nodig, een pragmatische aanpak te hanteren.
 • Je bent gewend zeer zelfstandig te werken en vanuit een mobiele functie je agenda en prioriteiten te bepalen.
 • Een pré is expertise op het gebied van compensation & benefits, medewerkerontwikkeling of employee journey. Hiermee voeg je direct meerwaarde toe aan ons team.
 • Je bent woonachtig in het midden van land om de diverse werklocaties te bedienen (Driehoek Hoevelaken-Zwolle-Amsterdam)

Wie is onze opdrachtgever?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met Vivian op 06-20531869. Direct solliciteren? Stuur dan jouw CV en korte motivatie aan vivian@ikblink.com.

Staat de juiste HR vacature voor jou er niet tussen?

We komen graag met je in contact om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dagelijks staan we in contact met enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar de juiste HR professional. Wij helpen jou graag de juiste match te vinden.
Neem contact op of stel een vacature alert in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of maak een afspraak