Wie is onze opdrachtgever?

Vivisol levert medisch facilitaire producten en diensten thuis op het gebied van zuurstof, OSAS en beademing. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, adviseren en begeleiden 24/7 patiënten in hun therapie en voorzien daarbij in de levering van alle noodzakelijke toebehoren. Vivisol werkt nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars.

Vanwege het vertrek van één van de HR collega’s zoeken we een HR adviseur. In deze functie werk je samen in een hecht team bestaande uit de HR Manager Benelux, een collega HR Adviseur, een HR & Payroll Administrator en een Corporate Recruiter.

Wat ga je doen?

Je krijgt een brede, generalistische HR rol met ruimte voor ontwikkeling van expertise binnen HR projecten (bijvoorbeeld onboarding, verzuim, talent management en arbeidsvoorwaarden). Als HR adviseur ben je de gesprekspartner voor leidinggevenden op het gebied van operationele en tactische HR-vraagstukken. Je adviseert proactief op het gebied van (strategische) personeelsplanning, verzuim, arbeidsverhoudingen & –omstandigheden, functioneren & beoordelen, arbeidsrechtelijke zaken, wet-, & regelgeving en opleiden & ontwikkeling. Je bent binnen het HR team aanspreekpunt voor medewerkers van de aan jou toevertrouwde afdelingen, voor alle voorkomende HR-vraagstukken en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.  Je verzorgt en analyseert HR-managementinformatie komende uit onze nieuwe software AFAS en tijdsregistratiesysteem ATPS.

Waar Blink jij in uit?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur HRM)
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een generalistische HR functie binnen een middelgroot bedrijf in de profit sector en bent bijvoorbeeld toe aan je tweede stap
 • Je bent een stevige gesprekspartner en krijgt energie van het begeleiden en adviseren van leidinggevenden
 • Je hebt ook oog voor medewerkers, zij kunnen altijd rekenen op jouw aandacht, zorg en feedback
 • Je bent daadkrachtig en geduldig
 • je herkent je in de kernwaarden van Vivisol: betrokken, deskundig en ondernemend

 Waarom wil je hier werken?

 • Je krijgt een afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische, internationale en groeiende full profit organisatie
 • Je komt te werken in een ambitieus HR team waar nog volop ontwikkeling op HR topics mogelijk is en je de ruimte krijgt voor jouw eigen projecten. Naast hard werken wordt er ook hard gelachen in dit team.
 • Naast salaris krijg je 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek voor de nodige ontspanning en vakanties. Verder een laptop, telefoon, een aantrekkelijke collectieve pensioenregeling, de mogelijkheid tot deelname aan de collectieve zorgverzekering én gedurende het hele jaar een aantal gezellige personeelsuitjes, zoals de zomerbarbecue, kerstviering, teambuildingsactiviteit en een personeelsfeest met partner
 • Je start met een uitgebreid inwerkprogramma, waarbij je de organisatie goed leert kennen en een stevige basis gelegd wordt

Interesse?

Weten of deze baan bij je past? Bel met Sam op 06-24321970 of mail direct je CV en motivatie naar sam@ikblink.com en dan neem ik contact met je op.

Staat de HR vacature waarmee jij kunt uitblinken er niet tussen?

We komen graag met je in contact om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dagelijks staan we in contact met enorm veel bedrijven die op zoek zijn naar een HR professional die UitBlinkt – een Blink(h)r zoals jij.
Wij helpen jou graag de juiste match te vinden. Neem contact op of stel de HR Vacature Alert in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of maak een afspraak