Wat ons kenmerkt

Zo vinden wij de HR professional die bij jullie past

Werkt transparant, snel & efficiënt
Is persoonlijk & betrokken
Heeft ruime ervaring in zowel bedrijfsleven als HR

Blink HR helpt jullie de HR professional te vinden die bij jullie bedrijf past, voor zolang het past – een solide bouwsteen, maar dan flexibel.

Laten we kennis maken

Gewoon die perfecte match – met een detachering via Ik Blink Uit in HR

Als bedrijf is het een hele uitdaging om de juiste HR professional te vinden, die persoon die ervoor zorgt dat jullie als bedrijf UitBlinken in HR. Een Blink(h)r die bij jullie bedrijfscultuur past, maar bovenal helpt jullie bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Je zoekt een solide HR collega, iemand op wie je kunt bouwen, maar met de flexibiliteit van een interim HR professional. Met een detachering via Ik Blink Uit in HR vind jij die perfecte match – of het nu om een tijdelijke positie of langdurige samenwerking gaat.

Geboren in het bedrijfsleven, gegroeid in HR

Wij kennen zowel de commerciële als operationele kant van HR, wat ons in staat stelt om voor jou die perfect match te vinden.

Wij hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven; ervaring waarmee we uitstekend uit de voeten kunnen binnen de wereld van HR. Met deze ervaring weten wij precies wie jij als bedrijf zoekt en waar je hem of haar kunt vinden.

Wij zijn geboren in het bedrijfsleven en daardoor razendsnel gegroeid binnen de wereld van HR. Wij zijn in staat precies die tijdelijke HR professional voor jullie te vinden die het verschil gaat maken – voor nu of/en in de toekomst.

Ben jij op zoek naar een HR professional die voor jullie bedrijf de perfecte match vormt?

We helpen je graag hem of haar te vinden!