Wat ons kenmerkt

Zo bemiddeling wij Interim HR professionals

Werkt transparant, snel & efficiënt
Is persoonlijk & betrokken
Heeft ruime ervaring in zowel bedrijfsleven als HR

Blink HR helpt jou de meest geschikte Interim HR professional te vinden die uitblinkt binnen zijn of haar vakgebied. De juiste HR professional, met de juiste bemiddeling – snel en efficiënt.

Laten we kennis maken

Gewoon de perfecte match - door persoonlijke bemiddeling van Blink HR

Als bedrijf zoek je iemand die binnen jullie bedrijf het verschil gaat maken – gewoon die perfecte match. Ondanks dat deze aanwinst tijdelijk het team komt versterken, is zijn of haar rol net zo belangrijk. Maar hoe en waar vind je deze ideale Interim HR professional?

Je zoekt iemand die bij jullie bedrijf en doelstellingen past, maar bovenal iemand die zijn of haar vak verstaat. Jullie zoeken naar een bepaalde expertise of een redder in nood die jullie helpt die ene uitdagende klus te klaren. Het vinden van deze perfecte match kan een hele opgave zijn.

Blink HR bemiddelt tussen jou en jouw ideale Interim HR professional. Professionele bemiddeling, voor een fijne en professionele samenwerking – samen blinken jullie uit.

Geboren in het bedrijfsleven, gegroeid in HR

Wij kennen zowel de commerciële als operationele kant van HR, wat ons in staat stelt om voor jou die perfect match te vinden.

We hebben ruime ervaring binnen het bedrijfsleven; ervaring die ervoor gezorgd heeft dat wij precies weten wie jij als bedrijf nodig hebt en waar je hem of haar kunt vinden. Met onze bemiddeling leggen wij de connectie tussen bedrijf en de juiste kandidaat.

Wij zijn geboren in het bedrijfsleven en razendsnel gegroeid in HR. Wij kennen hierdoor zowel de commerciële als operationele kant van HR, wat ons in staat stelt om voor jou die perfect match te vinden. Blink samen Uit in HR, laat ons bemiddelen tussen jou en jouw ideale Interim HR professional.

Zoek jij de beste Interim HR professional, die persoon die voor jou het verschil zal maken?

Wij bemiddelen graag!